Monipuolisten talvilajien parissa viihtyvät kaikenikäiset

Suomen talvi mahdollistaa monen talvilajin harrastamisen, vaikka lumitilanne välillä vaihteleekin. Ulos kannattaakin lähteä liikkumaan ja kokeilemaan rohkeasti eri lajeja. Kunnon välineillä talviliikunta on helppoa ja mukavaa ja terveyshyödyt tulevat kaupan päälle.

Lue artikkeli…

Kiinteistö perinnöksi – riesa vai mahdollisuus?

Useimpien suomalaisten tärkein omaisuus on oma koti – joskus ihan omin käsin rakennettu – ja omistajan poistuessa manan majoille omaisuus siirtyy eteenpäin. Jos asunto sattuu sijaitsemaan kaukana kasvukeskuksista, perinnöstä saattaa tulla riippakivi, josta ei pääse eroon. 

Lue artikkeli…

Muuttajan muistilista

Kun muuttoa alkaa suunnittelemaan, on monta asiaa mielessä, jotka pitää hoitaa. Jotta siirtyminen ja asettuminen uuteen kotiin kävisi vaivattomasti, kannattaa esimerkiksi muuttoilmoitus, sähkö- ja jätehuoltosopimukset sekä tietoliikenneyhteydet hoitaa etukäteen kuntoon.

Lue artikkeli…

Paloturvallisuus – muutakin kuin palovaroitin ja sammutin

Pientalon paloturvallisuudesta huolehtimiseen kuuluu muutakin kuin toimiva palovaroitin ja nurkassa nököttävä sammutin. Oletko esimerkiksi testannut talonne poistumisreitit ja varmistanut, että palotikkaita pääsee varmasti turvallisesti pois?

Lue artikkeli…