Asuntomessut avaavat myös A & K Omakoti -lehden digituotannon

Olet ehkä A&K Omakoti -lehden lukijana huomioinut, että olemme jo toteuttaneet ensimmäisen digilehtemme ja se on nyt luettavissa sekä Apple- että Android- laitteiden sovellusten avulla.

Nyt kun olin itse tiistaina 5.7. pystyttämässä Seinäjoen Asuntomessujen näyttelytelttamme, pääsin vasta oikein kunnolla vireän Seinäjoen tunnelmiin sekä sen kautta digilehden ensimmäisen varsinaisen teemanumeron odotuksiin. Päivää ennen messujen avajaisia julkaistaan myös tämä kauan odotettu Omakoti-lehden Asuntomessut -diginumero. Näin pääsemme numero numerolta digilehtimaailmaan parantamaan lehtemme toimintoja ja luettavuutta.

Tervetuloa myös Asuntomessuilla osastollemme UA27, jossa messuisäntämme Mauri Ryttäri jakaa tuttua, vakiintunutta printtilehtemme messuversiota ja auttaa osallistumaan digilehtemme sovelluksen lataajien kesken järjestettävän kilpailuun.

Seinäjoki on kesällä 2016 oikea supertapahtumien keskus; onhan kaupungissa yhtä aikaa meneillään sekä tangofestivaalit että perinteisesti kesän suurin yleisötapahtuma Asuntomessut. Tervetuloa viihtymään Seinäjoelle, messuille ja A & K Omakoti -lehden osastolle sekä samalla hyödyntämään lehtiemme kautta saatavaa informaatiota – ja osallistumaan hauskoihin kesäisiin kisoihimme tunnistuskilpailusta digilehti-kilpailuun.

Petri Kaukonen
päätoimittaja
A & K Omakoti