Euromaster Hanko/ Oy VN Tyre Ab: Nopeaa ja osaavaa rengaspalvelua – myös raskaalle kalustolle

Erityisesti raskaan kaluston omistajat ovat tottuneet luottamaan tuttuun toimijaan. Euromaster Hanko/ Oy VN Tyre Ab ei jätä pulaan – on kyse sitten kuorma-auton tai minkä tahansa työkoneen renkaista. Jos ei haluttua tuotetta ihan hyllystä löydy, niin pienellä viiveellä saa haluamansa. Tiukan paikan tullen renkaat vaihdetaan vaikka kotikäynnillä. 

Samalla tinkimättömyydellä palvellaan tietysti myös henkilöautojen omistajia. Renkaiden lisäksi voi hankkia omaan tyyliinsä sopivat vanteet. Luonnollisesti palveluihin kuuluu rengashotelli, jossa pestyt renkaat odottavat seuraavaa sesonkia.

Monipuoliset huoltopalvelut

Euromaster Hanko/ Oy VN Tyre Ab on muutakin kuin renkaita – huoltopalvelut ovat varsin kattavat. Hiljattain uusiin, suurempiin tiloihin muuttanut yrittäjä palvelee henkilöauton omistajia lähes kaikissa huoltotarpeissa. Määräaikaishuollot, katsastushuollot, vikakorjaukset ja vaikkapa ilmastointilaitteiston huollot onnistuvat luotettavasti ja ammattitaidolla. 

Haluttaessa auto myös katsastetaan asiakkaan puolesta. Se on entistä helpompaa nyt, kun samoihin tiloihin muutti A-Katsastus. 

– Asiakkaat kiittävät meitä nopeasta palvelusta – eikä syyttä. Nopeuden kustannuksella ei kuitenkaan laadusta tingitä. Huoltoon käytetään se aika, mikä auton kuntoon saamiseen tarvitaan. Yhtään autoa ei päästetä ulos puutteellisesti huollettuna, vakuuttaa yrittäjä Mats Holmström.

– Nopeus pätee meillä tietysti myös rengastöissä. Jos on oikein hoppu, niin renkaiden vaihto saattaa onnistua jopa samana päivänä.

Entistä suuremmat tilat mahdollistavat muitakin toimintoja. Samoissa tiloissa toimii toisen yrittäjän luotsaama pesuhalli, joka tekee auton ulko- ja sisäpesujen lisäksi autojen pinnoituksia. Sen ansiosta auton maalipinta pysyy moitteettomana vuosia. 

YHTEYSTIEDOT:
Euromaster Hanko/ Oy VN Tyre Ab 
Moottorikatu 2, 10960 Hanko
Puhelin: 040 053 9225

www.euromaster.fi/palvelupisteet/hanko